Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ένας πρωταθλητής της ζωής και της καρδιάς μας!

Η επίσκεψη του Δημοσθένη στο νηπιαγωγείο μας, στο δικό του νηπιαγωγείο, μας γέμισε μεγάλη χαρά. Ήταν μια μέρα γεμάτη συγκίνηση κι αναμνήσεις, γεμάτη ελπίδα κι αισιοδοξία, γεμάτη περηφάνια. 
Αποτελεί για όλους μας και κυρίως για τους μικρούς μας μαθητές, που τον κοίταζαν με αγάπη και θαυμασμό, το καλύτερο παράδειγμα, για το τι σημαίνει θέληση, προσπάθεια και δύναμη ψυχής. Πέρασε το δικό του μήνυμα ζωής! 
Μας ενέπνευσε με το θάρρος του και το κουράγιο του!
Είναι ένα πρότυπο υπέρβασης κι έμπνευσης για τις νέες γενιές! 
Δεν αγωνίστηκε για τη δόξα και τα μετάλλια, αλλά για να αποδείξει πρώτα στον εαυτό του και μετά σε όλους εμάς, ότι η δύναμη της θέλησης μπορεί και νικά τα φυσικά εμπόδια.
Έχουμε όλοι μας χρέος, σαν κοινωνία, να συνεχίσουμε να στηρίζουμε,  την προσπάθεια όλων αυτών των παιδιών κι όταν θα πέσει η αυλαία των αγώνων, γιατί αναμφισβήτητα αυτά τα παιδιά αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση. 

Μέρες τώρα ετοιμάζονταν με ενθουσιασμό τα παιδιά, όχι μόνο του δικού μας νηπιαγωγείου, αλλά και του 2ου Νηπιαγωγείου, με το οποίο συνεργαστήκαμε για να υποδεχτούμε τον Δημοσθένη.

Το βίντεο που ακολουθεί αποτυπώνει τις όμορφες και συγκινητικές στιγμές που ζήσαμε εκείνη τη μέρα. Αναρτήθηκε με τη συγκατάθεση των γονέων.Ετοιμάσαμε τις ερωτήσεις που θα του κάναμε.


Πανό με τα παραολυμπιακά αθλήματα.


Οι ευχές μας στον Δημοσθένη.


Γράψαμε ένα παραμύθι με ήρωα τον Δημοσθένη.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να το διαβάσετε:

Κι ένα στεφάνι.


Τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου ετοιμάσανε ένα λεύκωμα.


Ένα βιβλίο με ζωγραφιές των παιδιών, αφιερωμένες στον Δημοσθένη.


Κι ένα μετάλλιο. Το βάθρο μας.


Τα δωράκια από τους δύο συλλόγους των νηπιαγωγείων μας.Και το τείχος, γιατί στα παιδιά αυτό έκανε περισσότερο εντύπωση, από την κανονική εκδήλωση υποδοχής του Δημοσθένη.


Σ' ευχαριστούμε Δημοσθένη!

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στο Δημησθένη,στα νήπια και στις νηπιαγωγούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Μαρια !!!!ωραιο βιντεακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοριτσια συγχαρητηρια τελεια η δουλεια, με γεμισε συγκινηση και περηφανεια!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή